Το Grand Theft Auto V ξεπέρασε τα 100 εκ. αντίτυπα

Ένα τεράστιο ορόσημο για την Rockstar Games
08 Νοεμβρίου 2018 10:39
Το Grand Theft Auto V ξεπέρασε τα 100 εκ. αντίτυπα

To Grand Theft Auto V είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στον χώρο της ψυχαγωγίας γενικότερα. Το παιχνίδι έχει σπάσει αναρίθμητα ρεκόρ, έχει γεμίσει τα ταμεία των δημιουργών του με τρομακτικά ποσά χρημάτων και έχει αγαπηθεί όσο λίγα παιχνίδια από το gaming κοινό, όντας το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στα PS4 και Xbox One μέχρι στιγμής.

Τώρα, η Take-Two Interactive, μητρική εταιρία της Rockstar Games, ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2019 και στο πλαίσιο αυτό μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για την εμπορική πορεία του Red Dead Redemption 2, αλλά και νεότερα για το GTA V. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε πως το Grand Theft Auto V πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Πρόκειται για τον αριθμό των αντιτύπων με τα οποία έχουν εφοδιαστεί τα retail καταστήματα, σε συνδυασμό με τις ψηφιακές πωλήσεις του τίτλου.

Το Grand Theft Auto V είναι το τρίτο παιχνίδι, λοιπόν, το οποίο καταφέρνει να ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις, με τα μοναδικά που προηγούνται να είναι τα Minecraft και Tetris.