Raid matchmaking και private matches στο Destiny

Η Bungie συζητά την προσθήκη τους
06 Οκτωβρίου 2014 12:26
Raid matchmaking και private matches στο Destiny

Έντονες συζητήσεις πραγματοποιεί η Bungie για την προσθήκη Raids και private matches στο matchmaking του Destiny. Ο community manager της Bungie, David Dague, αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα των Raids στο matchmaking μέσω του επίσημου blog λέγοντας: "Το Raid έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για ομάδες ατόμων που δεν συγχωρούν και έχουν υποσχεθεί στον εαυτό τους να λύσουν έναν πυκνό και εκρηκτικό γρίφο. Η πλειοψηφία των raid parties που νίκησαν το Vault of Glass, ορκίζονται ότι αν είχαν έναν αδύναμο κρίκο στην ομάδα θα χαλούσε το raid.

Το καλύτερο που μπορώ να κάνω για να απαντήσω στην ερώτηση είναι να σας πω ότι η φωνή σας έχει ακουστεί. Έχουμε συζητήσεις για το πως μπορεί το matchmaking να υποστηρίξει τις πιο προκλητικές δραστηριότητες του Destiny. Είναι μια αρχή. Συνεχίστε να μιλάτε για αυτό το θέμα και μπορεί κάποια μέρα σε κάποιο match να σας ακούσουν και οι συμμαχητές σας στη Fireteam.

Ενώ για τα private matches ο Dague αναφέρθηκε ως εξής: "Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το θέλω και εγώ αυτό. θα συνεχίσω να το αναφέρω(στους ανώτερους)."

Tags: