Φήμη: Η Blizzard άλλαξε τα πλάνα της για την ανακοίνωση του Diablo 4

Επίσημη δήλωση από την εταιρία
06 Νοεμβρίου 2018 15:49
Φήμη: Η Blizzard άλλαξε τα πλάνα της για την ανακοίνωση του Diablo 4

Οι οπαδοί του Diablo δεν φαίνεται πως έχουν μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανακοίνωση του Diablo Immortal, όπως προκύπτει από το feedback στα διάφορα gaming forums, στο YouTube, το Reddit και τα διάφορα social media. Τώρα το έμπιστο μέσο Kotaku έρχεται να δώσει μια νέα προοπτική στο αρνητικό κλίμα που επικράτησε μετά την ανακοίνωση του Immortal. Συγκεκριμένα, το μέσο επικαλείται ανώνυμες πηγές κοντά στην Blizzard και τονίζει πως η εταιρία είχε ετοιμάσει ένα βίντεο στο οποίο ο συνιδρυτής  της Allen Adham θα μιλούσε για το Diablo 4.

Τελικά η Blizzard αποφάσισε να μην δεσμευτεί ακόμα και το Kotaku ανέφερε πως τελικά αποφασίστηκε να μην χρησιμοποιηθεί το εν λόγω βίντεο στην παρουσίασή της στην BlizzCon 2018.

Το θέμα πήρε διαστάσεις και η ίδια η Blizzard τοποθετήθηκε επίσημα επί του θέματος, τονίζοντας πως δεν απέσυρε καμία ανακοίνωση από την εκδήλωσή της και πως θα μάθουμε για τα επόμενα Diablo παιχνίδια της τη σωστή στιγμή. Ακολουθεί η επίσημη δήλωση της εταιρίας.

Πρώτα απ 'όλα θέλουμε να αναφέρουμε ότι σίγουρα ακούμε την κοινότητά μας. Σε γενικές γραμμές δεν σχολιάζουμε φήμες ή εικασίες, αλλά μπορούμε να πούμε ότι δεν αφαιρέθηκε καμία ανακοίνωση από τη BlizzCon φέτος ή ότι είχαμε σχέδια για άλλες ανακοινώσεις. Συνεχίζουμε να έχουμε διαφορετικές ομάδες που εργάζονται σε πολλά Diablo projects που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και ανυπομονούμε να τα ανακοινώσουμε όταν είναι σωστός ο χρόνος.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο δημοσίευμα του Kotaku.