Φήμη: Το PlayerUnknown's Battlegrounds έρχεται στο PS4 τον Δεκέμβριο

Φουντώνουν οι φήμες
06 Νοεμβρίου 2018 11:47
Φήμη: Το PlayerUnknown's Battlegrounds έρχεται στο PS4 τον Δεκέμβριο

Τον Σεπτέμβριο σας είχαμε ενημερώσει για την έντονη φημολογία που περιτριγύριζε το PlayerUnknown's Battlegrounds και την ενδεχόμενη άφιξή του στο PlayStation 4. Τώρα οι φήμες έρχονται να φουντώσουν ξανά, αφού ένας χρήστης στα forums του psnprofiles.com κατάφερε να εντοπίσει το παιχνίδι στη βάση δεδομένων του PlayStation Network. Συγκεκριμένα, το δίκτυο της Sony έχει τις εξής καταχωρήσεις, οι οποίες πέρα από το Battlegrounds στο όνομά τους έχουν και εικόνες του PUBG:

NA: UP5082-CUSA14081_00-BATTLEGROUNDS000

EU: EP5262-CUSA14085_00-BATTLEGROUNDS000

Περισσότερο λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει και ο διαχειριστής του γνωστού gaming forum ResetERA που επισήμανε ότι όντως το PlayerUnknown's Battlegrounds θα έρθει στο PS4 τον Δεκέμβριο. Είναι πολύ πιθανό πως ο τίτλος όντως θα καταφθάσει στην κονσόλα της Sony τον επόμενο μήνα, αφού το PUBG έκανε το ντεμπούτο του στο Xbox One στις 12 Δεκεμβρίου του 2017. Η Microsoft πιθανότατα είχε κλείσει κάποια συμφωνία χρονικής αποκλειστικότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνεται κάτι τέτοιο, μιας και πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική στη βιομηχανία. Πρόσφατα παραδείγματα είναι το Dead Rising 4 και το Shadow of the Tomb Raider που ήρθαν μετά από ένα χρονικό διάστημα στο PS4 και αντιστοίχως τα Nier: Automata, Hellblade: Senua's Sacrifice και Crash Bandicoot N. Sane Trilogy που έφτασαν με χρονική καθυστέρηση στο Xbox One.

Tags: