Το επόμενο Wolfenstein θα έρθει και στο Nintendo Switch

Το Fallout 76 δεν ήταν εφικτό να μεταφερθεί
29 Οκτωβρίου 2018 11:18
Το επόμενο Wolfenstein θα έρθει και στο Nintendo Switch

Μιλώντας στο GameSpot στο πλαίσιο της PAX Aus, ο Pete Hines της Bethesda δήλωσε πως το επόμενο Wolfenstein παιχνίδι θα έρθει και στο Nintendo Switch, ενώ όσον αφορά το επερχόμενο Fallout 76 επισήμανε πως η μεταφορά του στην υβριδική κονσόλα δεν ήταν εφικτή.

Η δήλωση του σχετικά με το Wolfenstein εγείρει απορίες ωστόσο αφού το επόμενο κεφάλαιο είναι τεχνικά το Wolfenstein: Youngblood. Ο εν λόγω τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC και αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2019. Η Bethesda έχει ξεκαθαρίσει όμως στο παρελθόν πως το Wolfenstein III είναι και αυτό καθ’ οδόν, αν και για την ώρα δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη αποκάλυψη.

Οπότε προς το παρόν δεν είναι βέβαιο αν ο Hines μιλούσε για το Wolfenstein: Youngblood ή για το επόμενο κεντρικό κεφάλαιο της σειράς και αυτό είναι κάτι που θα μάθουμε στο άμεσο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Bethesda δεν σκοπεύει να σταματήσει να υποστηρίζει την κονσόλα υβρίδιο της Nintendo, αφού επερχόμενοι τίτλοι της όπως το Doom Eternal θα καταφθάσουν από την πρώτη μέρα στο σύστημα.