PUBG Mobile: Το νέο update φέρνει τη νύχτα και το spectator mode

Έφτασε η ενημέρωση 0.9.0
28 Οκτωβρίου 2018 17:30
PUBG Mobile: Το νέο update φέρνει τη νύχτα και το spectator mode

Η mobile έκδοση του PlayerUnknown's Battlegrounds υποδέχθηκε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στα πλαίσια του νέου update 0.9.0. Συγκεκριμένα, το πασίγνωστο παιχνίδι έλαβε πρόσφατα τον Sanhok χάρτη και με το τωρινό update ο χάρτης στολίζεται με Halloween θεματολογία. Συγκεκριμένα, όλοι χάρτες του PUBG Mobile έχουν Halloween διακοσμητικά, με τις εκρήξεις των χειροβομβίδων, τα κουτιά των παικτών που έχουν χάσει και πολλά ακόμα στοιχεία να έχουν αλλάξει για να ταιριάζουν στο κλίμα. Παράλληλα, έχουν προστεθεί Halloween skins για τα όπλα και τα οχήματα.

Πέρα από αυτό, ο κλασικός Erangel χάρτης διαθέτει πλέον night mode. Η ορατότητα τη νύχτα είναι αρκετά μειωμένη και έτσι οι παίκτες πρέπει να βρουν night vision goggles για να βλέπουν καλύτερα. Ακόμη, η ενημέρωση φέρνει και το spectator mode, με το οποίο μπορείτε να βλέπετε τους αντίπαλούς σας μέχρι το τέλους του κάθε ματς, αν εσείς έχετε χάσει.

Τέλος, το update 0.9.0 φέρνει και βελτιώσεις στο matchmaking, καλύτερη απόδοση, ενώ διορθώνει προβλήματα και με το balance του bullet-spread, την ένταση των ήχων από τα όπλα και τα οχήματα, προσθέτει το Crew Challenge και ένα νέο όπλο και νέο όχημα στον Sanhok.

Tags: