Φήμη: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το Destiny 3

Περισσότερα RPG στοιχεία και PvPvE περιοχές
24 Οκτωβρίου 2018 08:33
Φήμη: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το Destiny 3

Όπως ήταν αναμενόμενο από το συμβόλαιο που έχει κλείσει με την Activision, η Bungie μετά την κυκλοφορία του Forsaken expansion για το Destiny 2 φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή στο sequel. Συγκεκριμένα, ο leaker AnonTheNine που είναι γνωστός στην κοινότητα του παιχνιδιού στο reddit, καθώς έχει διαρρεύσει έγκυρες πληροφορίες πολλές φορές στο παρελθόν, έφερε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες.

Ξεκινώντας, το Destiny 3 πρόσφατα μπήκε στο στάδιο της πλήρης ανάπτυξης, οπότε πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει το 2019, αλλά ίσως το 2020 ή ακόμα και αργότερα. Director του παιχνιδιού είναι αυτή τη φορά ο Chris Barrett και όχι ο Luke Smith του Destiny 2. Επιπλέον μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα έχει PvPvE patrol zones και γενικότερα θα είναι πολύ πιο σκληροπυρηνικό από το Forsaken. Μάλιστα η ομάδα δίνει μεγάλος βάρος στα RPG στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τον προσανατολισμό στους πιο σκληροπυρηνικούς παίκτες, ο leaker ανέφερε:

Το vanilla D2 ήταν η ιδέα τους από την αρχή. Το reboot που υπέστη το Destiny δεν το άλλαξε αυτό, το παιχνίδι γεννήθηκε με προσανατολισμό τους casual παίκτες. Αν τελικά το Destiny 3 έχει πραγματικά την ιδέα που θέλουν να εφαρμόσουν, εμπιστευτείτε με, πολλοί Guardians που παίζουν δύο ώρες ανά εβδομάδα θα εγκαταλείψουν το παιχνίδι. Πηγαίνουν ‘στα άκρα’ με τα RPG στοιχεία.

Τέλος, ο leaker επίσημανε πως η περιοχή Europa θα δηλώσει τελικά το παρών στο Destiny 3. Πρόκειται για μια περιοχή που θα ήταν θεωρητικά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά τελικά την είδαμε μόνο σε concept art όπως αυτό που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε πως ούτε η Bungie, ούτε η Activision έχουν προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση, οπότε λάβετε υπόψιν τις παραπάνω πληροφορίες με επιφύλαξη.