Η Insomniac αυτοσαρκάζεται για το υποτιθέμενο downgrade του Spider-Man

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
21 Οκτωβρίου 2018 10:02
Η Insomniac αυτοσαρκάζεται για το υποτιθέμενο downgrade του Spider-Man

Λίγο πριν την κυκλοφορία του Spider-Man για το PS4, μια μεγάλη συζήτηση είχε ανοίξει στα εδραιωμένα gaming forums σχετικά με το αν το παιχνίδι υπέστη κάποιο downgrade, σε σύγκριση με τα demos που παρουσιάστηκαν στην E3. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες βασίστηκαν στην εικόνα που ακολουθεί, όπως οι developers φαίνεται πως μίκρυναν τις λακκούβες νερού σε μια πίστα.

Τελικά, όπως επισήμανε το Digital Foundry το παιχνίδι όχι απλώς δεν είχε υποστεί downgrade, αλλά η Insomniac Games είχε κάνει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις σε σχέση με τα βίντεο που είχαμε δει στις gaming εκθέσεις.

Χτες κυκλοφόρησε το νεότερο patch του παιχνιδιού και η Insomniac αποφάσισε να φτιάξει μια για πάντα το ζήτημα που απασχόλησε τόσους παίκτες. Συγκεκριμένα, η ομάδα πρόσθεσε στο Photo Mode του τίτλου αυτοκόλλητα με λακκούβες, οπότε πλέον μπορείτε να προσθέσετε όσες θέλετε στο παιχνίδι.

Παρακάτω θα βρείτε και το tweet του Gil Doron, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το UI των τίτλων της Insomniac, και έφτιαξε επιτέλους την αμφιλεγόμενη σκηνή.