Τίτλοι τέλους για τα gaming περιοδικά GamesTM και GamesMaster

Δεν ήταν πλέον κερδοφόρα
21 Οκτωβρίου 2018 08:17
Τίτλοι τέλους για τα gaming περιοδικά GamesTM και GamesMaster

Η Future, η παγκόσμια εταιρία πολυμέσων που έχει στην κατοχή της μέσα όπως τα PC Gamer, Kotaku, Xbox The Official Magazine και PlayStation Official Magazine UK ανακοίνωσε πως δύο αγαπημένα και ιστορικά gaming περιοδικά από το Ηνωμένο Βασίλειο θα σταματήσουν να εκδίδουν νέα τεύχη.

Συγκεκριμένα, τα games™ και GamesMaster θα αποστείλουν τα τελευταία τους τεύχη τον επόμενο μήνα και μετά θα σταματήσουν τη λειτουργία τους. Το προσωπικό τους θα απορροφηθεί σε άλλες θέσεις εντός της εταιρίας.

Η Future προέβη στην εξής δήλωση:

Παρά τις ισχυρές επιδόσεις της εταιρείας συνολικά, δυστυχώς τα games™ και GamesMaster δεν είναι πλέον κερδοφόρα μέρη της επιχείρησης, πράγμα που σημαίνει ότι τα επόμενα τεύχη τους, που θα κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου, θα είναι και τα τελευταία.

Η απόφαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όλοι εδώ είναι εξαιρετικά περήφανοι για το τι έχουν επιτύχει τα περιοδικά αυτά κατά τη διάρκεια της ζωής τους - μια απίστευτη πορεία 25 χρόνων στην περίπτωση του GamesMaster - και τώρα ανακατανέμουμε το προσωπικό που έχει πληγεί εντός την εταιρεία.

Για την ιστορία, το games™ έκανε το ντεμπούτο του το 2002, ενώ το GamesMaster συνοδεύει τους παίκτες από το 1993.

Tags: