Η Sony προσλαμβάνει για την marketing καμπάνια του PlayStation 5

Πιο κοντά από όσο πιστεύαμε η κονσόλα;
16 Οκτωβρίου 2018 14:30
Η Sony προσλαμβάνει για την marketing καμπάνια του PlayStation 5

Πριν μερικές ημέρες η Sony επιβεβαίωσε και επίσημα πως ετοιμάζει τον διάδοχο του PlayStation 4. Τώρα, η εταιρία έρχεται να βάλει ξανά λάδι στη φωτιά, μέσα από μια επίσημη αγγελία εργασίας που δημοσίευσε. Συγκεκριμένα, οι παρατηρητικοί χρήστες του gaming forum, Resetera, εντόπισαν μια αγγελία για έναν Senior Product Manager, ο οποίος θα εργαστεί στην marketing καμπάνια για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony.

Συγκεκριμένα, η αγγελία αναφέρει το εξής:

Στο PlayStation δουλεύουμε στην αιχμή των immersive εμπειριών για τους χρήστες μας. Ψάχνουμε για έναν ικανό Product Lead για να ενισχύσει το Intelligence Platform Group μας. Ως μέρος αυτής της πρακτικής θέσης θα εργαστείτε με όλους μας τους συνεργάτες, το προϊόν και τους μηχανικούς μας και θα συμβάλλετε στην ανάπτυξη και την διεύρυνση της PlayStation Intelligence πλατφόρμας. Θα είστε ο δημιουργός του πλάνου για την καμπάνια επόμενης γενιάς του PlayStation.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως συνήθως οι marketing ομάδες πλαισιώνονται με ταλέντα 12 με 16 μήνες πριν την κυκλοφορία ενός προϊόντος, για να κάνουν πραγματικότητα τα θεωρητικά πλάνα προώθησης.

Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να είμαστε μόλις ένα περίπου χρόνο μακριά από την άφιξη του PlayStation 5.