Cyberpunk 2077: Η Bandai Namco θα αναλάβει την διανομή στην Ελλάδα

Και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες
16 Οκτωβρίου 2018 14:02
Cyberpunk 2077: Η Bandai Namco θα αναλάβει την διανομή στην Ελλάδα

Όπως όλα δείχνουν αρχίζουμε να πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Cyberpunk 2077. Συγκεκριμένα, η CD PROJEKT RED ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί για άλλη μια φορά με τη BANDAI NAMCO Entertainment Europe για τη διανομή του νέου της παιχνιδιού σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, η BANDAI NAMCO Entertainment Europe θα είναι υπεύθυνη για την διανομή και την προώθηση του Cyberpunk 2077 στις εξής χώρες: Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μονακό, Μάλτα, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Να σημειωθεί πως οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλές φορές, με την Bandai να αναλαμβάνει αντίστοιχες ευθύνες και για τα The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: Wild Hunt.

Ο Alberto González Lorca της BANDAI NAMCO Entertainment Europe δήλωσε:

Η CD PROJEKT RED έχει γίνει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια ένα από τα κορυφαία στούντιο στον τομέα αυτό, με μια πραγματικά καινοτόμο προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι της. Είμαστε τόσο υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε μέρος του Cyberpunk 2077 project. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε και πάλι με την CD PROJEKT RED και να διανείμουμε ένα ακόμη από τα παιχνίδια της στην Ευρώπη, παρέχοντας υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας σε ένα από τα πιο περιζήτητα παιχνίδια των επόμενων ετών.

Το Cyberpunk 2077 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC.