Το Call of Duty: Black Ops 4 σπάει ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων για την Activision

Πολλαπλά κατορθώματα για το νέο κεφάλαιο
15 Οκτωβρίου 2018 08:20
Το Call of Duty: Black Ops 4 σπάει ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων για την Activision

Μπορεί το φετινό Call of Duty: Black Ops 4 να μην έχει campaign, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν πτόησε ιδιαίτερα τους φανατικούς οπαδούς της σειράς. Συγκεκριμένα, η Activision έκανε γνωστό πως το ολοκαίνουργιο κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς κατάφερε να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ όσον αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις.

Πιο αναλυτικά, το Black Ops 4 σημείωσε τις καλύτερες ψηφιακές day one πωλήσεις από κάθε άλλο παιχνίδι του franchise. Το παιχνίδι έσπασε το ρεκόρ των ψηφιακών day one πωλήσεων στο PlayStation Store, ενώ ομοίως έσπασε το ρεκόρ ψηφιακών day one πωλήσεων στο Xbox One, όσον αφορά τα παιχνίδια της Activision. Ομοίως και στο PC οι ψηφιακές πωλήσεις της πρώτης μέρας ήταν καλύτερες από κάθε άλλη χρονιά. Τέλος, ο αριθμός των παικτών που συνδέθηκαν στο online είναι μεγαλύτερος από το περσινό COD: WWII.

Με αφορμή τα επιτεύγματα του Black Ops 4, ο υπεύθυνος της σειράς Call of Duty, Rob Kostrich, δήλωσε:

Το Black Ops 4 είναι ένα απίστευτο παιχνίδι και η ανταπόκριση της κοινότητας σε αυτό ήταν εκπληκτική. Καταρρίψαμε πολλαπλά ρεκόρ ψηφιακών day one πωλήσεων και ο αριθμός των παικτών που συνδέθηκαν online την πρώτη μέρα το παιχνιδιού αυξήθηκε σε ετήσια βάση. Αλλά ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι η κοινότητα διασκεδάζει τόσο πολύ με τα Multiplayer, Zombies και Blackout. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη της κοινότητας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, θα έχετε ένα απίστευτο ταξίδι με το Black Ops 4.

Το Call of Duty: Black Ops 4 είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.