Η Capcom θέλει να κυκλοφορεί τρεις μεγάλους τίτλους ετησίως

Οι στόχοι της εταιρίας για το μέλλον αποκαλύπτονται
13 Οκτωβρίου 2018 09:03
Η Capcom θέλει να κυκλοφορεί τρεις μεγάλους τίτλους ετησίως

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η πορεία της Capcom έχει αλλάξει δραματικά καθώς η εταιρία προσπαθεί να δίνει πλέον στους fans αυτό που όντως επιθυμούν. Το 2019 η ομάδα θα κυκλοφορήσει τα άκρως αναμενόμενα Resident Evil 2 Remake και Devil May Cry 5. Όμως, η στρατηγική της εταιρίας δεν σταματά εκεί. Στην ετήσια αναφορά της για αναλυτές και μετόχους, ο Chief Executive Officer, Kenzo Tsujimoto, μίλησε λίγο περισσότερο για τους στόχους και τις στρατηγικές της Capcom.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο τα βιντεοπαιχνίδια είναι "πολυτέλεια και όχι απαραίτητα" και για αυτό πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ποιότητα. Ένα ακόμη σημαντικό θέμα που ανέλυσε ο Tsujimoto είναι πως η εταιρία αναζητά καθημερινά την τεχνολογική εξέλιξη για να φέρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στους fans. Τέλος, όσον αφορά τους στόχους που έχει η Capcom, ο Tsujimoto συνέχισε και ανέφερε πως η ομάδα θέλει να κυκλοφορεί τρεις μεγάλους τίτλους ετησίως, και κάθε τίτλος ξεχωριστά θέλει να έχει μέχρι και 3-4 χρόνια ζωή, πράγμα που αφήνει να εννοηθεί πως η εταιρία θέλει να υιοθετήσει το GaaS μοντέλο.

Αυτό είναι το μέλλον της Capcom όσον αφορά τα παιχνίδια. Η ομάδα θα προσπαθεί να κυκλοφορεί τρεις μεγάλους τίτλους κάθε χρόνο που μάλλον θα προσελκύουν διαφορετικά κοινά από gamers.