Hitman 2: Δείτε το νέο πανέξυπνο 1v1 Multiplayer Mode του

Το Ghost Mode εν δράσει
13 Οκτωβρίου 2018 07:43
Hitman 2: Δείτε το νέο πανέξυπνο 1v1 Multiplayer Mode του

Το Hitman 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και σε αντίθεση με το κεφάλαιο του 2016, αυτή τη φορά η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει χωρίσει το παιχνίδι σε επεισόδια. Ο τίτλος όχι μόνο θα είναι ολοκληρωμένος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, αλλά μάλιστα θα έρθει και με νέες αξιοσημείωτες προσθήκες. Μια από αυτές είναι το ολοκαίνουργιο 1v1 Multiplayer Mode.

Το εν λόγω mode ονομάζεται Ghost και αναθέτει σε δύο παίκτες να κυνηγήσουν τους ίδιους στόχους στον ίδιο χάρτη. Όταν ο ένας παίκτης εξολοθρεύσει ένα στόχο τότε εμφανίζεται ο επόμενος και ο άλλος παίκτης πρέπει να σκοτώσει το δικό του στόχο μέσα σε 20 δευτερόλεπτα. Ο πρώτος που θα φτάσει τους πέντε στόχους κερδίζει. Ο κάθε παίκτης βρίσκετε στη δική του πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν τρόποι να επηρεάσετε τον κόσμο του αντιπάλου σας με τα Ghost αντικείμενα. Κάθε ενέργεια με αυτά (π.χ. η ρίψη ενός Ghost νομίσματος) επηρεάζει και εσάς οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το Hitman 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Ghost μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της IO Interactive, καθώς και από το βίντεο που ακολουθεί.