Το Assassin’s Creed Rebellion έρχεται δωρεάν στα smartphones τον επόμενο μήνα

Το τάγμα των Assassins στην τσέπη σας
12 Οκτωβρίου 2018 07:34
Το Assassin’s Creed Rebellion έρχεται δωρεάν στα smartphones τον επόμενο μήνα

Πέρυσι σας είχαμε ενημερώσει για την ανακοίνωση του Assassin’s Creed Rebellion. Πρόκειται για ένα free to play strategy-RPG κεφάλαιο που θα καταφθάσει αποκλειστικά στις mobile συσκευές. Πλέον το παιχνίδι έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου του 2018 για τις iOS και Android συσκευές.

Το νέο αυτό κεφάλαιο θα μεταφέρει τη δράση στην Ισπανία του 15ου αιώνα κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξέτασης. Πιο αναλυτικά, στο Rebellion οι παίκτες θα φτιάξουν το δικό τους Brootherhood δημιουργώντας μια βάση και προσλαμβάνοντας μέχρι και 40 διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες που θα μπορείτε να επιλέξετε είναι τόσο νέα όσο και οικεία πρόσωπα, όπως οι Ezio Auditore, Aguilar de Nerha (πρωταγωνιστής της ταινίας), Shao Jun, Machiavelli, Claudia Auditore κ.α. Αυτό το crossover χαρακτήρων επιτυγχάνεται χάρη στο νέο Animus που επιτρέπει πολλές μνήμες να συγχωνευθούν σε μια. Ο κάθε Assassin μπορεί να ανατεθεί σε ομάδες και να αναλάβει αποστολές για την καταπολέμηση των Templars.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να προ-εγγραφείτε για το παιχνίδι και έτσι να κερδίσετε μερικά in-game αντικείμενα, όπως όπλα από το Assassin’s Creed Odyssey και τον Mario Auditore. Ακολουθεί το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας.