Read later
 • Written by 
 • Squadron 42: Νέο επικό trailer για το single-player κομμάτι του Star Citizen

  Squadron 42: Νέο επικό trailer για το single-player κομμάτι του Star Citizen

  Με έμφαση στην ιστορία

  Στο πλαίσιο του πιο πρόσφατου CitizenCon, η ομάδα ανάπτυξη του Star Citizen δημοσίευσε ένα νέο trailer για το single player κομμάτι του παιχνιδιού, το Squadron 42. Το επικό βίντεο προσφέρει μια ματιά στις κινηματογραφικές σκηνές, τα τεράστια διαστημόπλοια και τις μάχες μεγάλης κλίμακας που θα βιώσουν οι παίκτες. Στο trailer μπορείτε παράλληλα να δείτε το πλούσιο cast του παιχνιδιού που απαρτίζεται από αστέρες του Hollywood, όπως οι Gary Oldman, Gillian Anderson, Henry Cavill, Ben Mendelsohn και Mark Strong.

  Η Cloud Imperium Games εργάζεται στο υπερφιλόδοξο παιχνίδι της από το 2012. Όπως και το Star Citizen, έτσι και το Squadron 42 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, η ομάδα υποσχέθηκε πως τον Δεκέμβριο θα αποκαλύψει ένα αναλυτικό χρονοδιάγραμμα.

  Μέχρι στιγμής το Star Citizen έχει συγκεντρώσει από την κοινότητα περισσότερα από 195 εκατομμύρια δολάρια.

  Login to post comments
  Comments (5)
  Refresh Comments
  Choose Order:
  • Comment Link
   WhosYourDaddy
   WhosYourDaddy 11/10/2018 23:20:46
   Μη ψαρώνετε παιδιά!!

   Μια απ' τα ίδια από αυτή την εταιρία: Ετοιμάζουν εκπληκτικά trailers με μια μηχανή γραφικών που δε δουλεύει σταθερά πάνω από 25 fps με 1080 Ti, για ένα παιχνίδι που δεν έχει κάνει σημαντική πρόοδο ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!

   Έδωσα λεφτά γι'αυτό το project πριν 3 χρόνια, με τα πρώτα trailers του Squadron 42 να ρίχνουν σαγόνια...

   Το μόνο που έχουμε μέχρι τώρα είναι ένα Alpha version που απλά δε δουλεύει.

   Από το 2012 - 2018, 6 χρόνια και 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ μετά (!), το μόνο που έχουμε είναι ένα πείραμα που ακόμα είναι σε alpha stage, παίζει με 15-20 fps στα καλύτερα PC, είναι ΓΕΜΑΤΟ bugs και μια εταιρία που απλά υπόσχεται πράγματα τα οποία δε δείχνει ικανή να ολοκληρώσει ποτέ...

   Μην πιστεύετε το hype, μόνο τα αποτελέσματα.
  • Comment Link
   music_lover
   music_lover 11/10/2018 21:49:57
   Πω ρε φίλε! ΈΠΟΣ!
  • Comment Link
   Gamma
   Gamma 11/10/2018 20:50:41
   Καλά κρασιά.. Έχει καταντήσει σήριαλ το παιχνίδι.
   Ο άνθρωπος (Roberts) έχει σοβαρό πρόβλημα οργάνωσης και διαχείρισης. Μη το περιμένετε αυτή τη δεκαετία.
   Και μόνο που έχουν αθετήσει 2 φορές (που θυμάμαι εγώ και το παρακολουθώ) την ημερομηνία κυκλοφορίας λέει πολλά. Ή είναι ψεύτης ή ανίκανος. Εκτός αν πραγματικά πίστευε ότι με το ρυθμό που πάει θα το πήγαινε από pre-alpha/alpha σε stable σε ένα χρόνο (τη κάθε φορά). Τότε μάλλον χρειαζεται θεραπεία από ειδικό.

   Αν βγει και είναι ότι υπόσχεται, θα κλείσουν σπίτια. Αλλά κάτι μου λέει ότι τα λεφτά κ η υπομονή θα τελειώσουν νωρίτερα ή θα βγει μία ωραιότατη πατάτα τίγκα στα intrusive micro-transactions.

   H Frontier με πολύ λιγότερα λεφτά και προσωπικό το έβγαλε προσθέτοντας χαρακτηριστικά ανά 3μηνο σε σταθερή βάση. Βέβαια το Elite δε θα φτάσει σε features το Star Citizen ποτέ, κυρίως λόγω πολύ χαμηλότερου budget και στόχων. Αλλά πιθανόν το 2021 που τελειώνει το Elite (και μάλλον έρχεται το Elite 2), ο Roberts ακόμα να βγάζει εβδομαδιαία podcasts για το πόσο γαμάτοι είναι και το Star Citizen να βρίσκεται alpha 6.12 με τη Frontier να έχει κυκλοφορήσει το πραγματικό αντίπαλλο δέος με το Elite 2. (Μη ξεχνάμε και την Bethesda που κάτι ετοιμάζει επίσης, ελπίζω).
  • Comment Link
   thanosthehuge
   thanosthehuge 11/10/2018 18:30:05
   Μαγκες επαθα κραμπα στο σαγονι, ξερει κανεις τι κανω για να το επανεφερω?
  • Comment Link
   johniem
   johniem 11/10/2018 10:13:05
   Το cast είναι απλά κορυφαίο! Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό!
   Επίσης τα γραφικά, το lip sync και τα τοπία είναι πολύ καλύτερα και ομαλότερα από τα προηγούμενα trailer.
   Μακάρι να ξέραμε και την ημ/νία διάθεσης του τίτλου.