Το Call of Duty του 2019 θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 5 και Xbox Scarlett; 

Φουντώνουν οι φήμες για τις κονσόλες της επόμενης γενιάς

Το Call of Duty του 2019 θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 5 και Xbox Scarlett;

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες και οι εικασίες για το PlayStation 5 και το Xbox Scarlett έχουν φουντώσει, με την ίδια τη Sony να επιβεβαιώνει επίσημα πως ετοιμάζει τον διάδοχο του PS4. Μια νέα πληροφορία έρχεται να βάλει τώρα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Πιο αναλυτικά, όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, η σειρά Call of Duty αναπτύσσεται από τρία διαφορετικά στούντιο τα οποία εναλλάσσονται μεταξύ τους για να ανταπεξέλθουν στις ετήσιες κυκλοφορίες. Το φετινό Call of Duty: Black Ops IIII αναπτύσσεται από την Treyarch, ενώ το περσινό Call of Duty: WWII το είχε επιμεληθεί η Sledgehammer Games. Τώρα είναι ξανά η σειρά της Infinity Ward. Η ομάδα αναζητά προσωπικό για την ανάπτυξη του Call of Duty τίτλου του 2019 και έτσι ανάρτησε μια αγγελία στο LinkedIn που αναφέρει το εξής:

Ελάτε να δουλέψετε με τους λαμπρότερους της gaming βιομηχανίας σε έναν συναρπαστικό, τίτλο επόμενης γενιάς που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ο υποψήφιος πρέπει να έχει έντονο ενδιαφέρον και πάθος για τα παιχνίδια του First Person Shooter (FPS) είδους.

Η αγγελία εργασίας αφήνει να εννοηθεί πως το επόμενο παιχνίδι της Infinity Ward, το οποίο εκτός συνταρακτικού απρόοπτου θα είναι το Call of Duty του 2019, θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Αυτό μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα. Ή το PlayStation 5 και το Xbox Scarlett είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε και θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019 ή το επόμενο Call of Duty δεν θα κυκλοφορήσει το 2019 ή η Infinity Ward εργάζεται σε κάτι άλλο και όχι στο Call of Duty του 2019. Το ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο το αφήνουμε να το αποφασίσετε εσείς.

Για την ιστορία, η Infinity Ward είχε αναλάβει και τον προηγούμενο gross-gen Call of Duty τίτλο, το Call of Duty: Ghosts που κυκλοφόρησε για τα PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load