Το Assassin’s Creed Odyssey έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο για το franchise στην τρέχουσα γενιά

Η Ubisoft ευχαριστεί τους παίκτες
11 Οκτωβρίου 2018 05:21
Το Assassin’s Creed Odyssey έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο για το franchise στην τρέχουσα γενιά

Η Ubisoft προέβη σε μια νέα ανακοίνωση σχετικά με την εμπορική πορεία του Assassin’s Creed Odyssey. Συγκεκριμένα, η γαλλική εταιρία επισήμανε πως ο τίτλος σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από κάθε άλλο παιχνίδι του franchise σε αυτή τη γενιά. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ξεπέρασε τα Unity, Syndicate και Origins.

Ο Senior Vice President of Sales and Marketing της Ubisoft, Geoffroy Sardin, με αφορμή αυτό το επίτευγμα προέβη σε δηλώσεις, τονίζοντας πως το Odyssey μπορεί να σημειώσει ίσως τις καλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλο παιχνίδι της σειράς. Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτό που η ομάδα πέτυχε με το Assassin’s Creed Odyssey και μας έχει συνεπάρει η εκπληκτική υποδοχή από τους κριτικούς και τους παίκτες. Με βάση την ποιότητα του παιχνιδιού και τις πολύ ενθαρρυντικές αντιδράσεις των παικτών, αναμένουμε ότι το Odyssey θα είναι ένα από τα κορυφαία Assassin's Creed παιχνίδια όλων των εποχών. Η κυκλοφορία είναι μόνο η αρχή αυτού του επικού ταξιδιού. Έχουμε ισχυρά σχέδια για το επιπρόσθετο περιεχόμενο του Assassin's Creed Odyssey, που θα κρατήσει τους παίκτες να ασχολούνται και να εξερευνήσουν τον όμορφο και συναρπαστικό κόσμο του παιχνιδιού για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Assassin’s Creed Odyssey είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.