Το Halo Infinite θα απουσιάζει από το X018 event της Microsoft

Θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο
10 Οκτωβρίου 2018 09:05
Το Halo Infinite θα απουσιάζει από το X018 event της Microsoft

Το X018 event της Microsoft θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και εκεί η εταιρία αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της και να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του Xbox. Πολλοί gamers πίστευαν ότι η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να μάθουμε περισσότερα για το επερχόμενο Halo Infinite. Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι της 343 Industries ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην E3 2018 με ένα σύντομο trailer. Από τότε έχουμε μάθει ελάχιστες νέες πληροφορίες και η κοινότητα διψά για νέα στοιχεία.

Όπως φαίνεται θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή ακόμα υπομονή, καθώς η 343 μέχρι στιγμής δεν σχεδιάζει να παρουσιάσει το παιχνίδι της στο X018. Συγκεκριμένα, ο Community Director του Halo, Brian Jarrard, γνωστός στην κοινότητα και ως ske7ch, απάντησε στην σχετική ερώτηση ενός Έλληνα gamer στο Twitter.

Ο ske7ch διευκρίνισε πως η 343 Inustries σχεδιάζει αυτή τη στιγμή το πότε, που και πως θα παρουσιάσει το Halo Infinite. Με την ομάδα να προσπερνά το X018 event, μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την E3 2019 για να μάθουμε κάτι νεότερο.