Οι φωνές των Max Payne και Alan Wake επιστρέφουν στο Control

Νέα στοιχεία για τον τίτλο
07 Οκτωβρίου 2018 12:23
Οι φωνές των Max Payne και Alan Wake επιστρέφουν στο Control

Όπως είχε υποσχεθεί, η Remedy δήλωσε βροντερά το παρών στην New York Comic Con 2018 αποκαλύπτοντας πολλές νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο παιχνίδι της, το Control. Συγκεκριμένα, μάθαμε για δύο νέες προσθήκες στο cast του τίτλου, δημοσιεύθηκε ένα νέο dev diary και ο game director, Mikael Kasurinen, αποκάλυψε μερικά φρέσκα στοιχεία σε μια νέα του συνέντευξη.

Πιο αναλυτικά, το 5o dev diary μιλάει για τον παλιό και νέο διευθυντή του FBC (Federal Bureau of Control) και για το πώς αυτοί οι χαρακτήρες διαφοροποιούνται ο ένας από τον άλλο. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια της Remedy, έτσι και το Control μας μεταφέρει σε μια τοποθεσία που βρίθει από ενδιαφέροντες και μοναδικούς χαρακτήρες.

Ήδη γνωρίζαμε πως η ηθοποιός Courtney Hope βρίσκεται πίσω από την κεντρική πρωταγωνίστρια Jesse Faden που στο παιχνίδι γίνεται η νέα διευθύντρια του FBC. Τώρα μαθαίνουμε πως ο James McCaffrey, ο οποίος παίζει τον Zachariah Trench, είναι ο πρώην διευθυντής. Μπορεί να αναγνωρίσετε τον McCaffrey ως τη φωνή του Max Payne. Επιπροσθέτως έγινε γνωστό πως και ο Matthew Porretta που δάνειζε τη φωνή του στον Alan Wake θα συμμετέχει στο Control και θα αναλάβει τον χαρακτήρα Dr. Casper Darling.

Τέλος, μιλώντας στο GamesTM περιοδικό, ο δημιουργός του παιχνιδιού επισήμανε πως το Control θέλει να ικανοποιήσει την φαντασίωση του να είστε ένας μετρ της τηλεκίνησης, κάτι που αισθάνεται ότι δεν έχει εκπληρωθεί μέχρι και σήμερα από κάποιο παιχνίδι. Επιπλέον επισήμανε πως ο τίτλος δεν θα έχει καθόλου fetch quests.

Το Control βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, Xbox One και PC και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.