Διέρρευσε βίντεο που αποκαλύπτει το επόμενο τεράστιο Harry Potter παιχνίδι

Αυτό είναι το μεγάλο Harry Potter παιχνίδι που επιθυμούσαμε;
03 Οκτωβρίου 2018 10:55
Διέρρευσε βίντεο που αποκαλύπτει το επόμενο τεράστιο Harry Potter παιχνίδι

Οι Harry Potter ταινίες και φυσικά τα βιβλία έχουν καταφέρει με μόλις λίγα κεφάλαια να δημιουργήσουν έναν δικό τους μοναδικό κόσμο γεμάτο μαγεία, μυστήρια πλάσματα και φυσικά, πανέμορφα τοπία. Πως θα σας φαινόταν αν φτιαχνόταν ένα τεράστιο Harry Potter παιχνίδι με μπόλικα RPG στοιχεία και αρκετά μεγάλο budget; Ένα νέο βίντεο διέρρευσε εδώ και λίγες ώρες στα σοκάκια του διαδικτύου. Σε αυτό παρουσιάζεται το υποτιθέμενο νέο Harry Potter παιχνίδι με τίτλο Harry Potter Magic Awakened.

Μία ακόμη περισσότερη δόση αλήθειας στην όλη φήμη έρχεται να δώσει το Eurogamer, που αναφέρει πως διάφορες πηγές του αποκάλυψαν πως όντως ένα Harry Potter παιχνίδι βρίσκεται από ανάπτυξη και μάλιστα από την Avalanche Software. Συνεχίζοντας οι φήμες αναφέρουν πως ο τίτλος απέχει ένα χρόνο από την κυκλοφορία του, ενώ αρκετά μυστήριο είναι πως η Warner Bros. κατέβασε κατευθείαν το βίντεο από παντού κινώντας ακόμη περισσότερες υποψίες. Παρόλα αυτά κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε το βίντεο που διέρρευσε.

Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, ή την εταιρία που έχει αναλάβει την έκδοση του όλα τα παραπάνω είναι απλές φήμες.