Το Red Dead Redemption 2 χρειάζεται τουλάχιστον 105GB αποθηκευτικού χώρου

Αρχίστε από τώρα να διαγράφετε…
27 Σεπτεμβρίου 2018 09:54
Το Red Dead Redemption 2 χρειάζεται τουλάχιστον 105GB αποθηκευτικού χώρου

Πρόσφατα η Sony και η Rockstar αποκάλυψαν μερικά νέα PS4 bundles που περιλαμβάνουν το άκρως αναμενόμενο Red Dead Redemption 2. Το πίσω μέρος της συσκευασίας του PS4 Pro bundle φαίνεται πως αποκαλύπτει ωστόσο μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομερείς για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος, το οποίο θα ανέρχεται στα 105GB. Να καλά διαβάσετε, αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με την open world περιπέτεια της Rockstar καλύτερα να αρχίζετε από τώρα να ανοίγετε χώρο στο PS4 σας.

Αν και για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, το μέγεθος και της Xbox έκδοσης αναμένεται να κυμαίνεται σε αντίστοιχα επίπεδα.

Παράλληλα, από την συσκευασία του bundle μαθαίνομε και μερικά νέα στοιχεία για το Red Dead Online. Το πακέτο αποκαλύπτει πως το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού που θα καταφθάσει beta μορφή το Νοέμβριο, θα υποστηρίζει μέχρι και 32 παίκτες.

Το Red Dead Redemption 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου για τα PS4 και Xbox One. Οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να περάσουν δύο ώρες με τον άκρως αναμενόμενο τίτλο σε ένα ειδικό hand-on event, οπότε μείνετε συντονισμένοι για την ειδική κάλυψη που θα ακολουθήσει.