Assassin's Creed Odyssey: Τα DLCs σας στέλνουν στη χαμένη Ατλαντίδα!

Ενώ θα μάθουμε την ιστορία του πρώτου Hidden Blade
13 Σεπτεμβρίου 2018 17:05
Assassin's Creed Odyssey: Τα DLCs σας στέλνουν στη χαμένη Ατλαντίδα!

Στο Assassin's Creed Odyssey θα έχετε τη δυνατότητα να γίνεται ένας θρυλικός Σπαρτιάτης και να καθορίσετε τη μοίρα της Ελλάδας στον Πελοποννησιακό πόλεμο. Ωστόσο, το ταξίδι σας στην Αρχαία Ελλάδα δεν θα τελειώσει μόλις 'πέσουν' τα credits. Συγκεκριμένα, η Ubisoft αποκάλυψε το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα καταφθάσει στον τίτλο μετά την κυκλοφορία του.

Πιο αναλυτικά, οι κάτοχοι του Season Pass ή όσοι προβούν στην αγορά της Gold ή κάποιας συλλεκτικής έκδοσης, θα έχουν πρόσβαση σε δύο μεγάλα post-launch story arcs. Το πρώτο από αυτά είναι το Legacy of the First Blade, το οποίο θα αφηγηθεί την ιστορία του πρώτου ατόμου που χρησιμοποίησε ποτέ το θρυλικό Hidden Blade. Το εν λόγω πακέτο επέκτασης θα έχει σημαντικές αποκαλύψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στην δημιουργία των Assassins και θα κάνει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο. Την άνοιξη του 2019 αναμένεται το The Fate of Atlantis, το δεύτερο μεγάλο story driven πακέτο επέκτασης. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ιστορίες θα αφηγούνται με επεισοδιακή δομή και θα είναι χωρισμένες σε επεισόδια. Τα καινούργια επεισόδια θα κάνουν το ντεμπούτο τους κάθε έξι εβδομάδες περίπου.

Τέλος, το season pass περιλαμβάνει και τα Assassin's Creed III Remastered και Assassin's Creed Liberation Remastered. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα δύο remasters πατώντας εδώ.

Όσοι δεν προβούν σε αγορά του Season Pass θα έχουν επίσης πρόσβαση σε post-launch περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, το Assassin's Creed Odyssey θα λάβει εντελώς δωρεάν μια σειρά από επεισοδιακές ιστορίες. Ο λόγος γίνεται για τα The Lost Tales of Greece που θα περιλαμβάνουν quests με νέους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Επίσης, θα μπορούν να μείνουν απασχολημένοι με τα in-game events που θα τρέχουν κάθε εβδομάδα και θα φέρνουν νέα επικά πλοία για να βυθίσουν, νέα μυθικά τέρατα για να σκοτώσουν και νέους mercenaries. Τέλος, μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και ένα New Game Plus update για το παιχνίδι.

Το Assassin's Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της Gold έκδοσης μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν από τις 2 Οκτωβρίου.