PUBG: Διέρρευσε ο χιονισμένος χάρτης

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες
10 Σεπτεμβρίου 2018 12:23
PUBG: Διέρρευσε ο χιονισμένος χάρτης

Η ομάδα του PUBG ήδη είχε κάνει γνωστό πως το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι της θα εμπλουτιστεί σύντομα με έναν χιονισμένο χάρτη. Φαίνεται πως ο τέταρτος κατά σειρά χάρτης είναι πιο κοντά από όσο πιστεύαμε. Συγκεκριμένα, μερικοί παρατηρητικοί χρήστες του Reddit εντόπισαν φωτογραφίες του στα αρχεία της τελευταίας έκδοσης του PlayerUnknown's Battlegrounds.

Ο χάρτης, λοιπόν, ονομάζεται Dihor Otok και φαίνεται πως είναι 8x8 διαστάσεων. Παρόλα αυτά το πραγματικό του μέγεθος του είναι μικρότερο από αυτό των Erangel και Miramar και μεγαλύτερο από του Sanhok. Ουσιαστικά πρόκειται για μια έκταση 6x6, αν δεν λάβουμε υπόψιν την θάλασσα που τον περιτριγυρίζει. Ενδεχομένως ο Dihor Otok θα πλαισιώσει το Mini Royale playlist.

Παράλληλα, πέρα από το νέο χάρτη, οι χρήστες εντόπισαν και μερικά ακόμα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που πιθανότατα αποκαλύπτουν τα νέα χαρακτηριστικά που ετοιμάζει η ομάδα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ένα αρχείο με ονομασία "weather_night". Η PUBG Corp. φαίνεται πως ετοιμάζει ένα mode, λοιπόν, το οποίο θα βάζει τους παίκτες να διεκδικήσουν την κορυφή, παλεύοντας μέσα στο σκοτάδι της νύχτας. Τέλος, βρέθηκαν αναφορές και για ένα νέο mode που λέγεται Conquest, καθώς και για νέα όπλα και για ένα νέο όχημα. Πιο συγκεκριμένα, σύντομα το παιχνίδι ενδέχεται να εμπλουτιστεί με εκρηκτικά C4 και όσον αφορά το όχημα, αυτό δεν είναι άλλο από τον Σκαραβαίο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Φυσικά, εφόσον έχουμε να κάνουμε με διαρροή και όχι με επίσημη αποκάλυψη, η τελική έκδοση του χιονισμένου χάρτη ενδέχεται να είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα.