Το Spider-Man του PS4 κρύβει μια πρόταση γάμου

Η Insomniac Games έκανε πραγματικότητα την επιθυμία ενός gamer
09 Σεπτεμβρίου 2018 12:53
Το Spider-Man του PS4 κρύβει μια πρόταση γάμου

Τον περασμένο Μάιο ο φανατικός οπαδός του Spider-Man, Tyler Schultz, έψαχνε έναν μοναδικό τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του. Με το παιχνίδι της Insomniac Games να είναι το όνειρο κάθε φαν του ανθρώπου-αράχνη, ο Tyler ζήτησε από την Insomniac αν υπάρχει η δυνατότητα να κρύψει ως κάποιο Easter egg στο παιχνίδι της την εξής φράση: Madison, will you marry me?

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, η Insomniac έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του και έγραψε την φράση στην πινακίδα ενός θεάτρου που υπάρχει μέσα στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού.

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό και πλέον το Easter egg κρύβει μια αρκετά θλιβερή ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Tyler ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, μέσα από το οποίο έκανε γνωστό πως η κοπέλα δεν δέχτηκε.

Στο βίντεο ο Tyler τόνισε:

Το άσχημο με αυτό το easter egg είναι η στιγμή που γυρνάω αυτό το βίντεο. Πριν από τρείς ή τέσσερις εβδομάδες, η κοπέλα μου με παράτησε και έφυγε με τον αδερφό μου. Πρακτικά πέταξε τα πέντε χρόνια που είχαμε μαζί και με έφτυσε, λέγοντας πως αυτό δεν ήταν καν ο τρόπος με τον οποίο ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου και με παράτησε. Αυτό μπορεί να μείνει στην ιστορία ως το πιο θλιβερό Easter Egg, δεν ξέρω…

Τελικά, παρά την φιλόδοξη και αρκετά πρωτότυπη προσπάθεια, τα πράγματα δεν πήγανε όπως τα είχε σχεδιάσει το Tyler.

Το Marvel’s Spider-Man είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ, ενώ θα βρείτε και σχεδόν μια ώρα gameplay πλάνων από τον Σάκη Καρπά πατώντας εδώ.