Έτοιμοι για το launch οι servers του Battlefield Hardline

Σύμφωνα με δηλώσεις της Electronic Arts
30 Σεπτεμβρίου 2014 01:56
Έτοιμοι για το launch οι servers του Battlefield Hardline

Η Electronic Arts έχει μία τεράστια προϊστορία σε ότι αφορά στα προβλήματα με τους servers την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας πολλών προϊόντων της. Η σειρά Battlefield είναι ένα από τα θύματα της τεράστιας υπερφόρτωσης που δέχονται οι servers της εταιρίας λόγω της αυξημένης κίνησης που εμφανίζεται πάντα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ian Milham στο Game Revolution, Creative Director του Battlefield Hardline, αυτή τη φορά η εταιρία έχει προετοιμαστεί καταλλήλως και οι servers του παιχνιδιού θα ανταποκριθούν πλήρως από τη πρώτη ημέρα χωρίς προβλήματα. Ο Milham ανέφερε πως το Battlefield 4 έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό αυτή τη στιγμή στα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν και επηρέασαν την εμπορική πορεία του τίτλου. Η εταιρία έμαθε από αυτά τα λάθη και ήδη ισχυρίζεται πως σκοπεύει να αποδείξει ότι τα έχει διορθώσει με τη κυκλοφορία του Battlefield Hardline.

Αυτό μένει να το δούμε στις 31 Μαρτίου του 2015, όταν θα κυκλοφορήσει ο τίτλος για τα PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.

Tags: