PUBG: Το νέο Training Mode θέλει να σας κάνει καλύτερους παίκτες

Νέο update εμπλουτίζει το παιχνίδι
06 Σεπτεμβρίου 2018 09:49
PUBG: Το νέο Training Mode θέλει να σας κάνει καλύτερους παίκτες

Η ομάδα ανάπτυξης του PlayerUnknown's Battlegrounds δεν έχει σταματήσει να εμπλουτίζει το παιχνίδι της με νέο περιεχόμενο, φέρνοντας συγχρόνως διάφορες βελτιώσεις και αλλαγές. Η νέα ενημέρωση του εξαιρετικά επιτυχημένου Battle Royale τίτλου κυκλοφόρησε για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μεταξύ άλλων προσθέτει το Training mode.

Συγκεκριμένα, το update 21 προσθέτει έναν 2x2 χάρτη οπού μόλις 20 παίκτες τη φορά μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να βελτιωθούν σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Μπορείτε να δοκιμάσετε την πτώση με αλεξίπτωτο, την οδήγηση και τον χειρισμό των όπλων για έως 30 λεπτά.

Πέρα από το Training mode, στο παιχνίδι προστέθηκε και το νέο Supply System, το οποίο θα εφοδιάζει τους παίκτες με διάφορα αντικείμενα εφόσον ολοκληρώνουν διάφορες ημερήσιες και εβδομαδιαίες αποστολές παίζοντας. Τέλος, στον τίτλο προστέθηκε το νέο assault rifle MK47 Mutant και ένα νέο attachment, ενώ διορθώθηκαν διάφορα bugs και βελτιώθηκαν πτυχές του UI.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω ενημέρωση για την ώρα δοκιμάζεται στους test servers και πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη για όλους τους παίκτες.

Tags: