Cyberpunk 2077: "Γνωρίζουμε πως σε πολλούς δεν αρέσει το first-person"

Αλλά η εταιρία δεν σκοπεύει να αλλάξει την απόφαση της
29 Αυγούστου 2018 10:57
Cyberpunk 2077:

Παρόλο που το Cyberpunk 2077 έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει μία αρκετά μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας, ακόμη υπάρχουν αυτοί που διαφωνούν με την απόφαση της first-person κάμερας που ενσωμάτωσε η CD Projekt Red. Η ομάδα γνωρίζει πως σε πολλούς δεν αρέσουν τα first-person παιχνίδια αλλά δεν έχει σκοπό να αλλάξει την απόφαση της. Μιλώντας στο DualShockers, ο Quest Designer, Patrick Mills δήλωσε τα εξής:

Είμαστε σταθεροί σε αυτή την απόφαση. Ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά πως πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει το first-person και υπάρχει ένας μικρός αριθμός ανθρώπων δεν μπορούν να παίξουν first-person παιχνίδια για διάφορους λόγους.

Μετά τα παραπάνω πρόσθεσε πως η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσφέρει αρκετές επιλογές παραμετροποίησης στο sensitivity και άλλα ακόμη πράγματα, έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη και καλύτερη την εμπειρία για όσους δεν παίζουν first-person παιχνίδια. Το Cyberpunk 2077 δεν έχει μέχρι στιγμής ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει στα PS4, Xbox One και PC.