Το Cyberpunk 2077 είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος

Έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο, αλλά καλύτερα να κρατηθείτε...
24 Αυγούστου 2018 19:31
Το Cyberpunk 2077 είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος

Ένας από τους τίτλους που αναμενόμενα θα έκλεβε την παράσταση στην E3 2018 ήταν το Cyberpunk 2077 και αυτό διότι από πίσω κρύβονται οι δημιουργοί της άκρως επιτυχημένης σειράς The Witcher. Μέσα από τη Gamescom 2018, έρχεται η είδηση ότι το νέο πόνημα της CD Projekt RED έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην πολυετής ανάπτυξη του, καθώς είναι πλέον playable από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ωστόσο, καλύτερα να κρατηθείτε.

Το demo που μερικοί  είχαν την τύχη να παίξουν στην έκθεση της Κολωνίας -στην οποία παρευρεθήκαμε και σας μεταφέρουμε συνεχώς εντυπώσεις από τους τίτλους που παίξαμε- ήταν διαφορετικό από αυτό της Ε3. Η νέα έκδοση έπαιζε με άνδρα χαρακτήρα -αντί για γυναίκα- αν και δίνεται η επιλογή να διαλέξετε το φύλο του, κάτι που παρουσιάστηκε επίσης. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Engadget, οι developers έδειξαν την εναλλαγή νύχτας και ημέρας στη Night City -πόλη όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι- ενώ στην E3 το demo λάμβανε χώρα μόνο τη νύχτα. 

Αυτά όλα δεν σημαίνουν ότι η ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 έχει τελειώσει, τουναντίον δεν έχει φτάσει καν σε τελικό στάδιο. Απλά σε αυτή τη φάση το πολωνικό στούντιο μπορεί να κρίνει την ιστορία του εξ' ολοκλήρου. Το Cyberpunk 2077 δεν έχει ακόμη ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και γνωρίζουμε ότι θα έρθει στα PS4, Xbox One και PC.