Δεν θα βγει νέο Assassin's Creed το 2019 | Οδεύει για την επόμενη γενιά;

Η Ubisoft θα ξεκουράσει και πάλι τη σειρά
22 Αυγούστου 2018 11:48
Δεν θα βγει νέο Assassin's Creed το 2019 | Οδεύει για την επόμενη γενιά;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα μελλοντική πληροφορία αποκάλυψε η Ubisoft στην Gamescom 2018 σχετικά με το μέλλον της σειράς Assassin's Creed. Η ομάδα δήλωσε πως το 2019 δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο νέο Assassin's Creed κεφάλαιο, καθώς θέλει να υποστηρίξει το "Odyssey" κομμάτι με νέο περιεχόμενο που θα απασχολήσει τους παίκτες και το επόμενο έτος. Μάλιστα, ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, είπε χαρακτηριστικά στο Gamespot: 

Για τα Assassin's είχαμε ένα παιχνίδι πέρυσι και ένα φέτος, αλλά δεν θα κάνουμε ένα κανονικό Assassin's του χρόνου. Αυτό έγινε επειδή η ομάδα δούλευε ξεχωριστά και έτσι είχαμε δύο παιχνίδια να αναπτύσσονται παράλληλα και να βγαίνουν τη μια χρονιά μετά την άλλη, αλλά για το 2019 δεν θα έχετε ένα πλήρες παιχνίδι.

Επειδή τα λεγόμενα του αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μικρότερης ή spinoff κυκλοφορίας στο σύμπαν του Assassin's Creed, ο Guillemot κατέρριψε και αυτό το σενάριο.

Επομένως, μετά τα παραπάνω μην περιμένετε κάποιο νέο Assassin's Creed παιχνίδι για το επόμενο έτος. Αυτό βέβαια ίσως και να σημαίνει πως η εταιρία θέλει να κάνει το βήμα για την επόμενη γενιά και το καινούριο κεφάλαιο της σειράς να κυκλοφορήσει στις επόμενες κονσόλες. Να σας υπενθυμίσουμε πως το Assassin's Creed Odyssey κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους για PS4, Xbox One και PC.