Life is Strange 2: Το sequel αποκαλύπτεται στο πρώτο επίσημο trailer

Το ταξίδι των αδερφών Sean και Daniel Diaz ξεκινά στις 27/09
20 Αυγούστου 2018 20:23
Life is Strange 2: Το sequel αποκαλύπτεται στο πρώτο επίσημο trailer

Πιστή στο ραντεβού που είχε δώσει η Square Enix έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο κανονικό trailer του Life is Strange 2, αποκαλύπτοντας κιόλας τις πρώτες πληροφορίες στο πλαίσιο της Gamescom 2018. Στο sequel της Dontnod Entertainment θα πρέπει να ξεχάσετε την ιστορία της Chloe και της Max, μιας και αυτή έλαβε τέλος, σύμφωνα με τους δημιουργούς. Εάν παίξατε το The Awesome Adventures of Captain Spirit -είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν- τότε θα είστε εξοικειώμενοι με αυτό που ακολουθεί στο trailer. 

Γνωρίστε, λοιπόν, τα αδέρφια Sean και Daniel Diaz τους νέους πρωταγωνιστές του σύμπαντος του Life is Strange, ηλικίας 16 και 9 ετών αντίστοιχα. Οι ζωές τους κυλούσαν ήρεμα στο Σιάτλ όπου ζούσαν μέχρι που ένα τραγικό γεγονός άλλαξε μια για πάντα τις ζωές τους.

Πλέον είναι αναγκασμένοι να ζουν ως φυγάδες καθώς η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Με την απειλή του χωρισμού τους ο Sean αποφασίζει να περάσει με τον μικρό αδερφό του τα σύνορα και να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στο πατρικό τους στο Puerto Lobos του Μεξικού. 

Τα αδέρφια θα αντιμετωπίσουν λογής-λογής προκλήσεις στο ταξίδι τους, το οποίο θα τεστάρει τα όρια της αδερφότητας τους. Στα του gameplay, παίζοντας με τον Sean θα πρέπει να λάβετε τις σκληρές αποφάσεις, αυτές για τις οποίες φημίζεται η σειρά και να ζήσετε με τις επιπτώσεις τους. Το Life is Strange 2 θα φέρει στο προσκήνιο θέματα και διλήμματα που θα ταυτιστούμε. Αυτά θα εντείνονται στο πρόσωπο του μικρού Daniel, του οποίου ο χαρακτήρας θα αναπτύσσεται βάσει των μαθημάτων που του μαθαίνετε ως μεγάλος αδερφός, οπότε και θα πρέπει να είστε το ανάλογο πρότυπο για αυτόν. 

Επίσης, μια νέα υπερφυσική δύναμη θα είναι το επίκεντρο του sequel κάτι το οποίο θα ανακαλύψουμε στην πορεία, μιας και η Dontnod επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις για την Gamescom, στην οποία παρευρίσκεται πενταμελής ομάδα των Unboxholics για να μεταφέρει τον παλμό της έκθεσης, οπότε αναμένουμε εκτός απροόπτου να έχουμε υλικό. 

Τέλος, στα της μουσικής, ο Jonathan Morali θα επιστρέψει ως συνθέτης του soundtrack του τίτλου, το οποίο θα περιλαμβάνει και ένα ολοκαίνουργιο ξεχωριστό soundtrack licensed κομματιών. 

Το πρώτο επεισόδιο του Life is Strange 2 θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου του 2018 για τα PS4, Xbox One και PC.