Transference: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για τον VR horror τίτλο

Θα λύσετε τα σκοτεινά μονοπάτια ενός ταραγμένου μυαλού;
20 Αυγούστου 2018 17:33
Transference: Ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer για τον VR horror τίτλο

H Ubisoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Transference της Spectrevision, κυκλοφορώντας ένα νέο trailer, καθώς και ένα demo. Ο κινηματογραφικός VR τίτλος -που παίζεται ωστόσο και με παραδοσιακό χειριστήριο- ακολουθεί έναν επιστήμονα που ανεβάζει μια ψηφιακή αναπαράσταση της οικογένειας του σε ένα δίκτυο. Κάτι γίνεται και τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο αφήνοντας τον χαρακτήρα που ελέγχουμε παγιδευμένο στις αναμνήσεις ενός ταραγμένου μυαλού που πάσχει από PTSD. Θα μπορέσετε να λύσετε τους γρίφους και να βαδίσετε στα σκοτεινά του μονοπάτια;

Όσον αφορά το The Walter Test Case demo είναι διαθέσιμο από σήμερα αποκλειστικά στο PS4. Τα γεγονότα του εκτυλίσσονται πολλά χρόνια πριν από αυτά του Transference, λειτουργώντας έτσι ως prequel για τον τίτλο, που θα σας βάλει μέσα σε ένα πείραμα, το οποίο έθεσε τα θεμέλια για τα όσα θα ακολουθήσουν στο κυρίως παιχνίδι. 

Το Transference θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου στα PlayStation VR, HTC Vive και Oculus Rift καθώς και στα PC, PS4 και Xbox One.