Καθυστερεί το Spyro Reignited Trilogy

Η ομάδα χρειάζεται περισσότερο για το remaster
17 Αυγούστου 2018 09:41
Καθυστερεί το Spyro Reignited Trilogy

Το Spyro Reignited Trilogy ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά τα πλάνα αυτά τελικά άλλαξαν. Συγκεκριμένα, η Toys for Bob χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη των remasters και έτσι αποφάσισε να καθυστερήσει το πακέτο με τα τρία παιχνίδια.

Η ομάδα ανάπτυξης προέβη στην εξής δήλωση σχετικά με την καθυστέρηση του τίτλου:

Όλοι εδώ στην Toys for Bob είμαστε τόσο υπερήφανοι που αναζωπυρώνουμε την αρχική τριλογία του Spyro μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να μεταφέρουμε σωστά αυτά τα παιχνίδια, οπότε αποφασίσαμε να μετακινήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Spyro Reignited Trilogy στις 13 Νοεμβρίου του 2018. Πραγματικά ήλπιζα ότι θα σώζατε τους δράκους και θα καίγατε Rhynocs νωρίτερα, αλλά η τριλογία χρειάζεται περισσότερα αγάπη και φροντίδα. Τον Νοέμβριο, όταν εξερευνάτε τα Dragon Realms, Avalar και τους ξεχασμένους κόσμους, γνωρίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι ο επιπλέον χρόνος άξιζε.

Το Spyro Reignited Trilogy αναμένεται πλέον στις 13 Νοεμβρίου του 2018 για τα PlayStation 4 και Xbox One. Πριν μερικές ώρες είδαμε ακόμη περισσότερα gameplay πλάνα από το Spyro 2.