Avengers: Νέο στούντιο από την Crystal Dynamics για το τεράστιο project

Μεγαλώνει η ομάδα για τις ανάγκες του τίτλου
14 Αυγούστου 2018 11:04
Avengers: Νέο στούντιο από την Crystal Dynamics για το τεράστιο project

Από σήμερα και επίσημα το νέο στούντιο της Crystal Dynamics έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του. Ο λόγος γίνεται για την Crystal Northwest που εδρεύει στο Bellevue, Washington και έρχεται να σταθεί δίπλα στην βασική ομάδα που βρίσκεται στο Redwood Shores. Πρόκειται για έναν καρπό της συνεργασίας μεταξύ Marvel και Square Enix για το φιλόδοξο Avengers project. Το νέο στούντιο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τίτλου και υπεύθυνοι του είναι οι Chad Queen και James Loe, οι οποίο εργάζονται στη βιομηχανία για περισσότερα από 20 χρόνια. Αρχικά η ομάδα θα εστιάσει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και εργαλείων που θα βοηθήσουν την Crystal Dynamics με τα μελλοντικά της παιχνίδια, όπως το Avengers.

O Scot Amos, συνυπεύθυνος της Crystal Dynamics, προέβη σε δηλώσεις με αφορμή την ίδρυση της Crystal Northwest:

Μεγαλώνουμε ραγδαία τις ομάδες μας και προσθέσαμε ένα νέο στούντιο με εκπληκτικά ταλέντα για να προσφέρουμε τις απόλυτες gaming εμπειρίες στους παίκτες μας. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από βετεράνους και ηγέτες της βιομηχανίας με στόχο να δημιουργήσουμε gaming εμπειρίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες της παθιασμένης κοινότητας.

Μάλιστα η Crystal Dynamics δεν έχει σταματήσει τις προσλήψεις και στο βασικό της στούντιο στο Redwood Shores. Μεταξύ άλλων η ομάδα έχει εντάξει πλέον στο δυναμικό της τον Lead Combat Designer, Vincent Napoli, ο οποίος δούλεψε στο God of War, τον Creative Director Ben Wanat, ο οποίος ήταν βασικός παράγοντας του Dead Space franchise και τον David Fifield, ο οποίος είχε εργαστεί στα Halo και Call of Duty. Παράλληλα στην ομάδα βρίσκονται και πρώην μέλη των Pixar, EA και Naughty Dog.

Ο άλλος συνυπεύθυνος της Crystal Dynamics, Ron Rosenberg, τόνισε πως οι νέες αυτές προλήψεις θα δυναμώσουν το Avengers project, το οποίο περιγράφει ως το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της ομάδας μέχρι σήμερα:

Το νέο μας στούντιο στο Bellevue και οι νέες προσλήψεις στο Redwood Shores, αντιπροσωπεύουν την συνεχής δέσμευσή μας στο πιο φιλόδοξο project που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε στην υπάρχουσα ανάπτυξη που έχει βιώσει η Crystal Dynamics τα τελευταία χρόνια και ανυπομονούμε να προσφέρουμε μια παγκόσμιας κλάσης Avengers εμπειρία στους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο στούντιο μπείτε εδώ.