Resident Evil 2 Remake: Η $900 συλλεκτική έχει...πληκτρολόγιο

Και βγαίνει αποκλειστικά στην Ιαπωνία
12 Αυγούστου 2018 11:59
Resident Evil 2 Remake: Η $900 συλλεκτική έχει...πληκτρολόγιο

Η Ιαπωνία είναι γνωστή για της αποκλειστικές συλλεκτικές εκδόσεις των διαφόρων βιντεοπαιχνιδιών, με τους fans του υπόλοιπου κόσμου να παρακαλούν να κυκλοφορήσουν και προς τα έξω της χώρας. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει με τη νέα και "περίεργη" συλλεκτική του Resident Evil 2 Remake. Το e-Capcom, το ψηφιακό κατάστημα της εταιρίας καταχώρησε την Premium Edition του παιχνιδιού αξίας... $972(107.784yen). Η εν λόγω έκδοση έρχεται με όλα τα περιεχόμενα της συλλεκτικής που σας έχουμε ήδη μεταφέρει σε είδηση, αλλά φέρει μαζί της και ένα...Bluetooth πληκτρολόγιο. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι ένα απλό πληκτρολόγιο, καθώς η εμφάνισή του θα είναι βασισμένη στην κλασική Lexington γραφομηχανή που ο χαρακτήρας χρησιμοποιεί για να αποθηκεύσει την πρόοδό του. Αυτό θα συνδέεται σε PC και smartphone.

Ως μπόνους, όσοι προβούν στην αγορά οποιασδήποτε έκδοσης του παιχνιδιού από την σελίδα της εταιρίας, θα λάβουν δώρο ένα "Ink Ribbon". Όσοι ξοδέψουν κοντά στα $1000 για την συλλεκτική θα λάβουν δώρο τέσσερα.

Η συλλεκτική που είδατε παραπάνω θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνία και μέχρι αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο αν η εταιρία είναι διατεθειμένη να την κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Το Resident Evil 2 Remake κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου 2019 για PS4, Xbox One και PC.