Το Assassin's Creed: Odyssey δεν θα έχει Battle Royale

Δεν θα ακολουθήσει το δρόμο των PUBG και Fortnite
09 Αυγούστου 2018 07:58
Το Assassin's Creed: Odyssey δεν θα έχει Battle Royale

Διανύουμε μια περίοδο που το Fortnite Battle Royale και το PlayerUnknown's Battlegrounds έχουν κυριαρχήσει στην gaming βιομηχανία. Το genre πλέον έχει εδραιωθεί, με πολλά πασίγνωστα franchises όπως το Battlefield και Call of Duty να ενσωματώνουν Battle Royale modes με τις φετινές τους κυκλοφορίες. Έτσι προέκυψε μια εύλογη απορία και για το Assassin's Creed: Odyssey.

Με την σειρά να έχει multiplayer στο παρελθόν (Assassin's Creed: Brotherhood), είναι πιθανό να δούμε κάποιο Battle Royale mode στο Odyssey;

Αυτή ακριβώς την ερώτηση ήρθε να απαντήσει ο director του τίτλου, Scott Phillips, μιλώντας στο Game Informer. Συγκεκριμένα, ο δημιουργός ρωτήθηκε αν η ομάδα του έκανε έστω και κάποιο meeting για να εξετάσει την προσθήκη ενός τέτοιου mode στο Odyssey. Η απάντησή του ήταν ένα λιτό και καταφατικό όχι.

Ο Phillips επισήμανε στη συνέχεια πως το παιχνίδι δεν θα έχει καθόλου multiplayer:

Ένας τέτοιος διαχωρισμός της προσοχής για την ομάδα και του χρόνου που είχαμε για να φτιάξουμε το παιχνίδι, για μένα, δεν ήταν σωστή απόφαση. Το να παραδώσουμε αυτό το RPG με τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο είναι ο σωστός τρόπος και νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι το Assassin's Creed.

Το Assassin's Creed: Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC.