Το Spyro Reignited Trilogy δεν θα έχει και τα τρία παιχνίδια στο δίσκο

Θα χρειαστεί να τα κατεβάσετε από το διαδίκτυο
03 Αυγούστου 2018 07:17
Το Spyro Reignited Trilogy δεν θα έχει και τα τρία παιχνίδια στο δίσκο

Ο παρατηρητικός χρήστης του Twiiter, Wario64, ανακάλυψε το ανανεωμένο εξώφυλλο του Spyro Reignited Trilogy, το οποίο πλέον γράφει χαρακτηριστικά "requires content download". Συγκεκριμένα, η Activision ανανέωσε την ιστοσελίδα της και πλέον αναφέρει πως το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι της τριλογίας δεν θα συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο των retail αντίτυπων. Αυτό σημαίνει πως για να παίξετε όλα τα παιχνίδι της remastered τριλογίας θα πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να τα κατεβάσετε.

Ο λόγος που αυτό έχει απογοητεύσει πολλούς παίκτες είναι ότι σε βάθος χρόνου, αν κάποια στιγμή κλείσουν οι servers του Xbox One ή του PS4, όποιος θέλει να παίξει ξανά τον τίτλο δεν θα έχει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια. Παράλληλα, παίκτες που αυτή τη στιγμή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν θα μπορούν να απολαύσουν όλο το περιεχόμενο που έχουν αγοράσει και δικαιωματικά τους ανήκει.

Η εταιρία προέβη στην εξής δήλωση μιλώντας στο Gameinformer:

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιχνίδια σήμερα, η λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης μετά την αγορά είναι αρκετά συνηθισμένη. Η επισήμανση στη συσκευασία και στο διαδίκτυο είναι έτσι ώστε οι παίκτες να γνωρίζουν τις απαιτήσεις για το Spyro Reignited Trilogy.

Το Spyro Reignited Trilogy αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018 για τα PlayStation και Xbox One.