Πέντε λεπτά stealth gameplay από το ελληνικό Assassin's Creed Odyssey

Νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι
02 Αυγούστου 2018 08:57
Πέντε λεπτά stealth gameplay από το ελληνικό Assassin's Creed Odyssey

Η αντίστροφή μέτρηση για την κυκλοφορία του ελληνικού Assassin's Creed Odyssey έχει ξεκινήσει. Με την ανυπομονησία να κορυφώνεται, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν πέντε λεπτά νέων gameplay πλάνων από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του YouTube, JorRaptor, είχε τη δυνατότητα να επισκεφθεί το Ubisoft Quebec στούντιο και να τραβήξει πέντε λεπτά stealth gameplay. Από το βίντεο αυτό προκύπτουν αρκετά νέα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, οι νέες πληροφορίες που μαθαίνουμε είναι:

  • Οι στολές πλέον έχουν στατιστικά και επηρεάζουν τις ικανότητες του χαρακτήρα σας. Μάλιστα πολλά Outfits έχουν ακόμα και passive abilities εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριο κινήσεων και δυνατοτήτων του χαρακτήρα σας.
  • Το μέγιστο level είναι 50.
  • Σε αντίθεση με το Origins dεν θα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα abilities, καθώς το level cap θα σας περιορίζει. Θα έχετε ωστόσο τη δυνατότητα να δημιουργείτε ενδιαφέροντα builds, συνδυάζοντας για παράδειγμα ικανότητες για stealth και ranged μάχες.
  • Μερικά από τα stealth abilities μπορούν να σας βοηθήσουν ακόμα και στις ανοιχτές μεγάλες μάχες.
  • Το critical assassination skill θα σας επιτρέπει να σκοτώνετε εχθρούς που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσατε. Στο Origins πολλές φορές το hidden blade ήταν πολύ χαμηλού level και δεν μπορούσε να σκοτώσει αυτομάτως όλους τους εχθρούς. Το νέο αυτό skill θα παρέχει επιπλέον damage για τις stealth επιθέσεις και μπορεί να αναβαθμιστεί πολλές φορές για μέχρι και 300% περισσότερο damage.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο.

Το Assassin's Creed Odyssey αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.