4K update για το Battlefield 1 στο Xbox One X

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...
01 Αυγούστου 2018 09:21
4K update για το Battlefield 1 στο Xbox One X

Μπορεί η Battlefield κοινότητα να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την κυκλοφορία του Battlefield V στις 19 Οκτωβρίου, ωστόσο η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει ξεχάσει το Battlefield 1. Συγκεκριμένα, το καλοκαιρινό patch του παιχνιδιού θα φέρει επιτέλους υποστήριξη για 4K αναλύσεις στο Xbox One X. Πρόκειται για ένα patch που η κοινότητα ζητούσε από όταν πρωτοκυκλοφόρησε η αναβαθμισμένη κονσόλα της Microsoft και πλέον η επιθυμία έγινε πραγματικότητα.

Το Battlefield 1 αναμένεται να αξιοποιεί την ίδια τεχνική που είδαμε και στο Star Wars Battlefront II. Δηλαδή πιθανότατα θα τρέχει με dynamic resolution scaling, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο και το Native 4K στο One X σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς να θυσιάζονται τα 60FPS και η ομαλή δράση. Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι έχει λάβει εδώ και μήνες το αντίστοιχο patch για το PS4 Pro.

Το Battlefield 1 κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια για τα PS4, Xbox One και PC. Μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει δεκάδες updates, όπως το πρόσφατο Turning Tides.