Forza Horizon 4: Μια ώρα gameplay από την εποχή της άνοιξης

Νέα πανέμορφα πλάνα από τον racing τίτλο
01 Αυγούστου 2018 08:32
Forza Horizon 4: Μια ώρα gameplay από την εποχή της άνοιξης

Πιστή στο ραντεβού της, η Playground Games πραγματοποίησε ένα ακόμη εβδομαδιαίο livestream για το Forza Horizon 4, στο οποίο αυτή τη φορά παρουσιάζει την εποχή της άνοιξης. Όπως συμβαίνει και με τις άλλες εποχές, ο χάρτης του παιχνιδιού αλλάζει ολοκληρωτικά, με άλλες περιοχές να ανοίγουν και άλλες να γίνονται μη προσβάσιμες. Αναμενόμενα αλλάζει και η χρωματική παλέτα, ενώ υπάρχουν και αλλαγές στο gameplay και τον χειρισμό των αυτοκινήτων.

Παράλληλα, ο director του παιχνιδιού, Ralph Fulton, εξηγεί γιατί το Λονδίνο απουσιάζει από το Ηνωμένο Βασίλειο του Forza Horizon 4, ενώ αντιθέτως υπάρχουν πόλεις όπως το Εδιμβούργο. Ο λόγος είναι το τεράστιο μέγεθος της πόλης και ο αριθμός των σημείων αναφοράς και των ιστορικών κτηρίων του. Σε περίπτωση που η ομάδα επέλεγε να δημιουργήσει μια πιστή ψηφιακή εκδοχή του Λονδίνου αυτό θα σήμαινε πως δεν θα είχε χρόνο για να ετοιμάσει όλον τον υπόλοιπο χάρτη.

Το Forza Horizon 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για τα Xbox One και Windows 10, ως Xbox Play Anywhere τίτλος. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του και στο Xbox Game Pass.