Πρόβλεψη αναλυτή: Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει και στο PS4 και στο PS5

Ο βετεράνος Michael Pachter εκφράζει την άποψή του
30 Ιουλίου 2018 10:05
Πρόβλεψη αναλυτή: Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει και στο PS4 και στο PS5

Ο διάσημος μελλοντολόγος και αναλυτής της Wedbush Securities, Michael Pachter, εξέφρασε την άποψή του για την κυκλοφορία του επερχόμενου αποκλειστικού τίτλου του PS4, Death Stranding. Συγκεκριμένα, ο Pachter τόνισε, μιλώντας στο GamingBolt, πως το παιχνίδι του Hideo Kojima θα κυκλοφορήσει τόσο στο PlayStation 4 όσο και στο PlayStation 5.

Ο αναλυτής δήλωσε:

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις με τη Sony. Η παρουσίασή τους στην E3 2018 ήταν πραγματικά δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί και δεν μίλησαν καθόλου. Η προκατάληψή μου είναι ότι το PS5 θα κυκλοφορήσει το 2020, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώσουν άλλα αποκλειστικά παιχνίδια για την τρέχουσα γενιά εκτός από αυτά που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής. Το Death Stranding θα είναι πιθανότατα ένας cross-generation τίτλος.

Για την ιστορία, το Death Stranding αποκαλύφθηκε το 2016 και μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετά βαθυστόχαστα trailers, με την πιο ουσιαστική παρουσίαση του τίτλου να λαμβάνει χώρα στην E3 2018, οπού είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα. Με το ιστορικού του Kojima να δείχνει πως ο Ιάπωνας δημιουργός παίρνει το χρόνο του μέχρι να φέρει τα παιχνίδια του στην αγορά, η πρόβλεψη πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει το 2020 μαζί με το PS5 είναι μια που έχουν εκφράσει και δεκάδες gamers πέρα από τον Pachter.

Με τα μέχρι τώρα επίσημα δεδομένα, το Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το αναβαθμισμένο PlayStation 4 Pro, χωρίς να έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.