Το τεράστιο Fallout Miami mod σας στέλνει για διακοπές στο ‘σκουπιδότοπο’!

Το Fallout 4 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
26 Ιουλίου 2018 10:30
Το τεράστιο Fallout Miami mod σας στέλνει για διακοπές στο ‘σκουπιδότοπο’!

Σε περίπτωση που πλέον έχετε βαρεθεί τη Βοστόνη του Fallout 4, η modding κοινότητα έρχεται να σας δώσει τη λύση, μεταφέροντας τη δράση του παιχνιδιού στο σαφώς πιο καλοκαιρινό Μαϊάμι. Συγκεκριμένα, το Fallout Miami είναι ένα νέο τεράστιο mod για το Fallout 4, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer για να παρουσιάσει τη δουλειά της μέχρι τώρα.

Το Fallout Miami πέρα από την εξ’ ολοκλήρου νέα τοποθεσία του Μαϊάμι, θα έχει νέα μεγάλα questlines, τόσο από βασικά όσο και από side quests, νέα όπλα, νέους χαρακτήρες με voice-acting, νέα factions, μέχρι και δικό του soundtrack. Η ομάδα θέλει το mod να είναι συγκρίσιμο με ένα επίσημο DLC. Η βασική θεματολογία του mod θα περιστρέφεται γύρω από την ιδεολογική σύγκρουσή μεταξύ της υποταγής και της ελευθερίας. Ο χάρτης που έχει ετοιμάσει η ομάδα είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από το Far Harbor.

Παρακάτω ακολουθεί το προαναφερθέν trailer. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το εντυπωσιακό mod στην επίσημη ιστοσελίδα του.