Forza Horizon 4: Μια ώρα εκθαμβωτικών πλάνων από την εποχή του χειμώνα

Όταν τα χιόνια σκέπασαν το Ηνωμένο Βασίλειο
25 Ιουλίου 2018 09:29
Forza Horizon 4: Μια ώρα εκθαμβωτικών πλάνων από την εποχή του χειμώνα

Πιστή στο ραντεβού της, η Playground Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας άλλη μια ώρα πανέμορφων gameplay πλάνων από το άκρως αναμενόμενο Forza Horizon 4. Αυτή τη φορά την τιμητική της έχει η εποχή του χειμώνα. Όπως συμβαίνει και με τις άλλες εποχές, ο χάρτης του παιχνιδιού αλλάζει ολοκληρωτικά και άλλες περιοχές γίνονται μη προσβάσιμες, ενώ μια λίμνη μπορεί για παράδειγμα να παγώσει, επιτρέποντας νέες εναλλακτικές διαδρομές και πρωτότυπους αγώνες να λάβουν μέρος.

Παράλληλα, στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται και το #Forzathon Shop που θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα καθώς αλλάζουν οι εποχές και από το οποίο θα αγοράζετε αντικείμενα με τους πόντους σας. Είναι ένας τρόπος για να αγοράζετε τα αντικείμενα που θέλετε χωρίς κάποιο τυχαίο παράγοντα να καθορίζει το τι θα πάρετε. Δεν θα υπάρχουν καθόλου αποκλειστικά αντικείμενα στο #Forzathon Shop και δεν θα είναι δυνατόν να ξοδέψετε κανονικά χρήματα για να αποκτήσετε γρηγορότερα πρόσβαση σε κάποιο αντικείμενο.

Το Forza Horizon 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου αποκλειστικά για τα Xbox One και Windows 10, ως Xbox Play Anywhere τίτλος. Το παιχνίδι θα υπάρχει διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας μέρας της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.