Fallout 76: Ημερομηνία για την B.E.T.A. έκδοση

Διαθέσιμη πρώτα στο Xbox One
24 Ιουλίου 2018 09:31
Fallout 76: Ημερομηνία για την B.E.T.A. έκδοση

Η Bethesda αποκάλυψε το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα ξεκινήσει η πολυναμενόμενη B.E.T.A του Fallout 76 ή καλύτερα η Break-it Early Test Application όπως την ονομάζει η εταιρία. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που έχουν προβεί σε προ-παραγγελία θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το παιχνίδι μέσα στον Οκτώβριο. Η δοκιμαστική έκδοση θα γίνει πρώτα διαθέσιμη στο Xbox One και μετά θα ακολουθήσει η κυκλοφορία και στα PS4 και PC.

Συγκεκριμένα, οι community admins της εταιρίας αποκάλυψαν μερικές νέες πληροφορίες μέσα από τα επίσημα forums του παιχνιδιού. Ακολουθεί μεταφρασμένη ολόκληρη η δημοσίευση:

Γεια σε όλους,

Το Fallout 76, αλλά και οι ελπίδες και οι σκέψεις σας για το πως θα είναι παιχνίδι είναι όλα διασκεδαστικά. Εγώ και τα μέλη του στούντιο κοιτάζουμε τακτικά τα forums και είναι υπέροχο να διαβάζουμε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας. Με αυτό κατά νου, γνωρίζουμε ότι είστε ανήσυχοι να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα για την B.E.T.A.

Ξεκινώντας τον Οκτώβριο, θα επιλέξουμε ανθρώπους που έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι από τα συνεργαζόμενα καταστήματα για να μπουν στη B.E.T.A. Θα ξεκινήσουμε σε μικρή κλίμακα και θα μεγαλώσουμε με την πάροδο του χρόνου καθώς προετοιμαζόμαστε για το launch. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το F.A.Q. για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα εξαργυρώσετε τον B.E.T.A. κωδικό σας και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Πέρα από αυτό, γνωρίζουμε ότι έχετε πολλές ερωτήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Τα πράγματα εξακολουθούν να αλλάζουν και να βελτιώνονται, οπότε δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε όλα, αλλά σας συνιστούμε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας. Κατά τη διάρκεια του Fallout 76 πάνελ στο QuakeCon θα απαντήσουμε μερικές από τις ερωτήσεις σας. Εάν βρίσκεστε στο Ντάλας, ελάτε μαζί μας. Εάν δεν είστε σε θέση να το κάνετε αυτοπροσώπως, μπορείτε να τα δείτε όλα μέσω livestream που θα πραγματοποιηθεί στο Mixer. Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας εδώ στο forum ή στα Fallout subreddits, Twitter, Facebook ή Instagram.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλη την υπομονή σας, τη συζήτηση, το feedback και τις σκέψεις σας καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του Fallout 76!

Το Fallout 76 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για τα Xbox One, PS4 και PC.