The Cycle | Οι δημιουργοί του Spec Ops: The Line σε ένα ξεχωριστό multiplayer τίτλο

Αποκαλύφθηκε το "competitive quester" παιχνίδι
22 Ιουλίου 2018 11:23
The Cycle | Οι δημιουργοί του Spec Ops: The Line σε ένα ξεχωριστό multiplayer τίτλο

Η Yager Development αποκάλυψε το νέο της παιχνίδι που ακούει στο όνομα The Cycle. Πρόκειται για ένα first-person shooter που εντάσσεται στο ιδιαίτερο "competitive quester" είδος. Τι σημαίνει αυτό; Στο παιχνίδι ανταγωνίζεστε 20 άλλους παίκτες στον ίδιο χάρτη με στόχο να ολοκληρώσετε εσείς μερικά quests. Θα πρέπει δηλαδή να συλλέξετε ορυκτά ή να κυνηγήσετε ζώα που μπορεί να αναζητούν και οι αντίπαλοί σας. Κάθε match κρατάει περίπου 20 λεπτά και πέρα από τους υπόλοιπους παίκτες στον χάρτη υπάρχουν και εξωγήινα τέρατα για να σας κάνουν τη ζωή δυσκολότερη.

Πρακτικά το παιχνίδι συνδυάζει το PvP και το PvE και όλοι απειλούνται από όλους. Οι παίκτες μπορούν τόσο να συνεργαστούν, όσο και να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλον. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των δημιουργών, όλα μπορούν να συμβούν.

Σίγουρα υπάρχουν εμφανής επιρροές από το battle royale είδος που ακμάζει τελευταία, αλλά η πρόταση της Yager φαίνεται πως διαφοροποιείται αρκετά. Το The Cycle θα κυκλοφορήσει αρχικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Steam. Μελλοντικά είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει και στις κονσόλες. Η κλειστή alpha έκδοση θα διατεθεί στις αρχές του Αυγούστου.

Ακολουθεί το trailer ανακοίνωσης.