Ντυθείτε Jason με τις νέες συλλεκτικές του Friday the 13th: The Game

Η μάσκα του δολοφόνου στα χέρια σας
21 Ιουλίου 2018 12:24
Ντυθείτε Jason με τις νέες συλλεκτικές του Friday the 13th: The Game

Το Friday the 13th: The Game κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο προσφέροντας μια διασκεδαστική multiplayer εμπειρία και γνωρίζοντας μια ικανοποιητική εμπορική πορεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να βρει το δρόμο του και στα ράφια των καταστημάτων σε retail μορφή, ενώ τώρα οι κάτοχοι PS4 και Xbox One έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με τις δύο νέες συλλεκτικές εκδόσεις.

Ξεκινώντας, έχουμε την Ultimate Slasher Edition που θα κοστίζει $39.99 και περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι με όλα τα premium DLCs που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και μια συλλεκτική αφίσα. Έπειτα έχουμε την Ultimate Slasher Collector’s Edition που κοστίζει $69.99 και περιλαμβάνει όλα τα αντικείμενα της Ultimate Slasher Edition και μια ρεπλίκα της πασίγνωστης μάσκας του Jason Voorhees, όπως εμφανίστηκε στην ταινία Friday the 13th: Part III.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρασκηνιακά οι δημιουργοί του παιχνιδιού αντιμετωπίζουν νομικά προβλήματα σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα του franchise και των ταινιών. Για την ώρα η κυκλοφορία νέου περιεχόμενου έχει μπει ‘στον πάγο’.

Το Friday the 13th: The Game είναι διαθέσιμο για τα PS4, Xbox One και PC.