Μάλλον θα πρέπει να πληρώσετε για το νέο πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό του PUBG

Καθ' οδόν τα Custom Matches
18 Ιουλίου 2018 11:15
Μάλλον θα πρέπει να πληρώσετε για το νέο πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό του PUBG

Ένα από τα πολυπόθητα χαρακτηριστικά που ζητά η κοινότητα του PUBG εδώ και αρκετούς μήνες έρχεται. Τα Custom Matches. Ναι, σε λίγο διάστημα θα μπορείτε να παίξετε το Custom Match της επιλογής σας είτε με φίλους είτε μόνοι για να πειραματιστείτε πάνω σε διάφορες στρατηγικές που θέλετε. Προς το παρόν, το εν λόγω mode βρίσκεται σε open beta στους test servers του παιχνιδιού δωρεάν. Όμως, υπάρχει αν θέλετε μία..."παγίδα". Από ότι φαίνεται στο μέλλον το custom matchmaking δεν θα διαθέσιμο δωρεάν όπως δήλωσε η PUBG Corp. αλλά θα υπάρξει κάποιο Paywall.

Το να δημιουργείς custom matches δεν θα έχει κάποιο κόστος σε αυτή την φάση. Ωστόσο, λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ποσοστού των πόρων που απαιτούνται έτσι ώστε τα custom games να είναι διαθέσιμα σε όλους τους παίκτες, είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει στο μέλλον για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα θα παραμένει βιώσιμο και μακροπρόθεσμα.

Με λίγα λόγια ίσως στο μέλλον χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο αντίτιμο για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα Custom Games. Όπως και να έχει η εταιρία υποσχέθηκε πως θα μοιραστεί περισσότερα επί του θέματος στο μέλλον.

Tags: