Δωρεάν multiplayer Σ/Κ για τους χρήστες του PSN 

Από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου

Δωρεάν multiplayer Σ/Κ για τους χρήστες του PSN

Η Sony Computer Entertainment Europe θα δώσει πρόσβαση στο online multiplayer κομμάτι του PlayStation Plus για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπως μας ενημέρωσε μέσω δελτίο Τύπου. Έτσι για το τριήμερο 26-29 Σεπτεμβρίου θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στα multiplayer χαρακτηριστικά του PSN σε PS3, PS4 και PS Vita. Αναλυτικότερα όμως στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

22 Σεπτεμβρίου 2014 – Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε: δωρεάν πρόσβαση στo online multiplayer του PlayStation®Plus (PS Plus) για όλους τους χρήστες PlayStation®4 (PS4™). Η ελεύθερη πρόσβαση θα ισχύσει για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο, από τις 10:00 τοπική ώρα (08.00 BST) την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου έως τις 10:00 τοπική ώρα (08.00 BST) τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η απίθανη προσφορά ισχύει για όλους τους κατόχους PS4. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην συμμετάσχετε, αφού δεν χρειάζεται εγγραφή! Περάστε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι σας  και ζήστε μια μοναδική εμπειρία online multiplayer.

Εκτός από την πρόσβαση στο online multiplayer του PS4, οι κάτοχοι συνδρομής  PS Plus μπορούν να κατεβάζουν δύο τίτλους για PlayStation®4, PlayStation®3 και PlayStation®Vita κάθε μήνα, που θα είναι δικοί τους για ατέλειωτο παιχνίδι για όσο διαρκεί η συνδρομή τους. Επίσης απολαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις στο PlayStation®Store και αποκλειστική πρόσβαση για αποθήκευση στο cloud, καθώς και πολλά ακόμα προνόμια.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PS Plus στο http://gr.playstation.com/.

3 comment(s)