Επίσημο: Η σειρά Witcher θα συνεχιστεί!

Αλλά το επόμενο παιχνίδι δεν θα είναι το The Witcher 4
12 Ιουλίου 2018 12:18
Επίσημο: Η σειρά Witcher θα συνεχιστεί!

Το The Witcher 3: Wild Hunt είναι ένα από τα παιχνίδια που έχουν καθορίσει αυτή τη γενιά κονσολών, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, αναρίθμητα βραβεία και κυρίως την αγάπη της gaming κοινότητας. Η CD Projekt RED έχει αφοσιωθεί σχεδόν εξολοκλήρου στο Cyberpunk 2077 πλέον, αλλά όπως έχει δείξει και με το παιχνίδι καρτών της, Gwent, η εταιρία δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το ιδιαίτερα επιτυχημένο franchise της.

Τώρα, ο πρόεδρος και CEO της πολωνικής ομάδας, Adam Kiciński, σε συνέντευξή του στην πολωνική ιστοσελίδα, Bankier, τόνισε ξεκάθαρα πως η λατρεμένη σειρά παιχνιδιών θα συνεχιστεί. Ωστόσο, το επόμενο παιχνίδι της δεν θα είναι το The Witcher 4.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Οι τρεις πρώτοι The Witcher τίτλοι ήταν εξ ορισμού μια τριλογία, οπότε δεν μπορούμε απλά να ονομάσουμε το επόμενο παιχνίδι The Witcher 4. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα εγκαταλείψουμε τον κόσμο του The Witcher, για τον οποίο εργαστήκαμε για περισσότερα από δέκα χρόνια και τον οποίο οι παίκτες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αγαπούν και να ζητούν. Το The Witcher είναι ένα από τα δύο franchises στα οποία θα χτίσουμε τις μελλοντικές δραστηριότητες της εταιρίας. Σήμερα, δυστυχώς, δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα.

Για την ώρα όλα τα φώτα παραμένουν στραμμένα στο Cyberpunk 2077 που μετά από μια πολύχρονη απουσία, εμφανίστηκε ξανά στην E3 2018. Το τι επιφυλάσσει η ομάδα για το μέλλον θα το μάθουμε πιθανότατα μετά την κυκλοφορία του Cyberpunk.