$12 εκ. για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού από παίκτες του Overwatch

 Οι gamers ενώνουν τις δυνάμεις τους
10 Ιουλίου 2018 12:17
$12 εκ. για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού από παίκτες του Overwatch

Η φιλανθρωπική εκστρατεία του Overwatch που επέτρεπε στους παίκτες να αγοράσουν ένα ροζ skin για την Mercy, καθώς και ένα ειδικό t-shirt, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Blizzard, οι παίκτες συγκέντρωσαν 12.7 εκατομμύρια δολάρια για το Ίδρυμα Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού (BCRF). Πρόκειται για την μεγαλύτερη δωρεάν που έχει κάνει ποτέ κάποιος εταιρικός συνεργάτης στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, ο chief strategic alliances officer του BCRF, Stephanie Kauffman, δήλωσε:

Η ανεπανάληπτη δέσμευση της Blizzard Entertainment για την επίτευξη αλλαγής στον τομέας της υγεία των γυναικών με την κινητοποίηση της κοινότητας των gamers σε όλο τον κόσμο, θα έχει μόνιμο αντίκτυπο.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη στρατηγικών πρόληψης, την βελτίωση της θεραπείας, αλλά και την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης και την ποιότητα ζωής των ασθενών με καρκίνο του μαστού παγκοσμίως.

Ο CEO της Blizzard, Mike Morhaime, δήλωσε:

Είμαι ευγνώμων σε όλους τους παίκτες του Overwatch ανά τον κόσμο που υποστήριξαν μια τόσο καλή αιτία με τον ενθουσιασμό τους για το παιχνίδι και τη γενναιοδωρία τους.

Το ροζ in-game skin της Mercy κόστιζε 15 δολάρια και το ειδικό μπλουζάκι πωλούνταν έναντι 30 δολαρίων. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.